Incendiu la un restaurant din capitală. Doi bărbați s-au ales cu arsuri pe mâini// VIDEO

Incendiu în capitală. Un restaurant din sectorul Râșcani al capitalei, de pe strada Kiev, a fost cuprins ieri seara de flăcări. La fața locului au intervenit patru echipe de salvatori și pompieri.

Serviciul 901 a fost alertat la ora 20:42, când a fost anunțat că pe strada Kiev 5/3 din Chișinău a izbucnit un incendiu, în interiorul unui restaurant. Imediat, au fost constituite trei echipe de protectori contra gaze și fum, care au lucrat în interiorul localului, pentru localizarea incendiului și pentru cercetare.

Este de menționat, că la venirea pompierilor, toate persoanele din restaurant erau evacuate, iar doi bărbați, cu vârste de 24 și respectiv 54 de ani, s-au ales cu arsuri pe mâini. Cei doi au încercat să stingă focul până la venirea echipelor de salvare.

Bărbații au beneficiat de îngrijiri medicale și transportați la spital.

Către ora 21:30, a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului. De foc și fum dens a fost afectat interiorul restaurantului, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

După lichidarea completă a incendiului, specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vor efectua cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzei acestui incendiu.