/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO. VIDEO/ Un restaurant din sectorul Rîșcani a fost cuprins de flăcări. Două persoane au avut de suferit

missing
11 ianuarie 2018, ora 21:27

La fața locului s-au deplasat patru echipe de salvatori și pompieri. Imediat, au fost constituite trei echipe de protectori contra gaze și fum, care au lucrat în interiorul localului, pentru localizarea incendiului și pentru cercetare.

Este de menționat, că la venirea pompierilor, toate persoanele din restaurant erau evacuate, în afară de doi bărbați, cu vîrste de 24 și 54 de ani, care au fost salvați și evacuați, persoanele fiind cu arsuri pe mîini. Acești doi bărbați au beneficiat de îngrijiri medicale și transportați la spital.

Către ora 21:30 minute, a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului. De foc și fum dens a fost afectat interiorul restaurantului, pe o suprafață încă nedeterminată.

După lichidarea completă a incendiului, specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vor efectua cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzei acestui incendiu.

Foto: Facebook/DSE

Foto: Facebook/DSE

Foto: Facebook/DSE

Foto: Facebook/DSE

Foto: Facebook/DSE

Foto: Facebook/DSE

Foto: Facebook/DSE

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram