/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ilie Bivol va restitui toți banii care i-au fost donați după ce i-a ars casa

11 ianuarie 2018, ora 20:24

„Casa mea nu era asigurată. Nu am știut de așa ceva. Unii spun că mi-am dat foc la casă pentru că vreau să iau banii din asigurare și din donații. Nu e adevărat”, spune Ilie.

Potrivit pompierilor incendiul ar fi izbucnit din cauza exploatării necorespunzătoare a șemineului care era instalat în încăpere. Vloggerul își recunoaște vina, însă are o explicație: „Nu am fost atent și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am lăsat ușa la șemineu dechisă când am plecat, dar acolo nu era foc”.

Ilie susține că nu a fost ideea sa să colecteze bani pentru a-și renova casa, ci a părinților săi, însă nu a vrut să fure de la nimeni bani.

„Am să vorbesc cu cei de la Guvern24 și o să îi rog să returneze banii la toate persoanele care m-au susținut financiar”, a spus vloggerul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram