/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Gripa porcină face prima victima din acest sezon. O femeie a murit din cauza gripei A(H1N1)

11 ianuarie 2018, ora 18:43

„Pacienta era bolnavă de câteva zile, a primit consultație la un medic. Tratamentul nu a avut efect. Dumneaei nu s-a adresat imediat la medic pentru a fi internată, a fost cu întârziere, starea s-a agravat. A fost confirmat virusul gripal AH1N1”, a spus Mihai Moldovanu, șeful direcției Sănătate.

Mihai Moldovanu susține că femeia locuia în sectorul Buiucani al capitalei, nu era la evidența medicilor și nici nu avea poliță medicală. De la începutul acestui an, o alta pacientă a fost diagnosticată cu virusul A(H1N1). Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din capitală, fiind externată ieri.

Reporter: Veronica Vacari

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram