/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Calmează spiritele. Ulianovschi și Leancă ne asigură că regimul fără vize nu va fi anulat

missing
11 ianuarie 2018, ora 18:42

„Răspunsul este desigur că nu, și nu sunt schimbări în acest sens. Ceea ce este plasată și informația pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe și nu este cazul de a face speculații în acest sens”, a spus Tudor Ulianovschi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

„Doamne ferește, nu ascultați tot felul de zvonuri neargumentate și nejustificate și sterilizate din partea unor foști colegi de cabinet. Știu exact că nu se pune sub nici o formă problema anulării regimului de vize”, a menționat Iurie Leancă, vicepremier pentru Integrare Europeană.

Informația precum că Moldova ar putea fi lipsită de dreptul la libera circulație în UE a apărut într-un raport al Comisiei Europene în care Chișinăul este atenționat în legătură cu devierea de la angajamentele privind combaterea corupției și spălarea banilor. Începând cu 2014, cetățenii moldoveni cu pașapoarte biometrice pot călători fără vize. Aproape 3 milioane de moldoveni cu pașapoarte biometrice au călătorit în UE de la liberalizarea regimului de vize.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram