(VIDEO și FOTO) Contrastul de la Nisporeni: Patinoarul lui Plahotniuc vs scările de la o clădire publică și noroiul de pe străzi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fundația oligarhului Vladimir Plahotniuc a inaugurat recent un patinoar în centrul Nisporeniului, eveniment tratat pe larg de către mass-media controlată de acesta.

Deși nu a fost divulgată suma cheltuită pentru acest lux într-un oraș în care mai bine de jumătate din locuitori sunt plecați la munci peste hotare, potrivit unor surse lucrările ar fi costat câteva sute de mii de lei.

În același timp, orașul se confruntă cu mai multe probleme la care nici autoritățile centrale, dar nici cele locale, nu acordă atenție.

În ultimele săptămâni mai mulți locuitori au publicat pe rețelele de socializare poze în care pot fi văzute străzile din oraș pline de noroi, iar automobilele și nisporenenii având mari probleme de a se deplasa.

foto: Iurie Tesa/Facebook

foto: Caterina Valicov/Facebook

foto: Iurie Tesa/Facebook

foto: Dima Lazar/Facebook

Nici curățenia străzilor centrale pare să nu fie o prioritate foarte mare pentru autorități.

foto: Dima Lazar/Facebook

Totodată, un activist civic din localitate a filmat chiar scările care duc spre o clădire publică, unde se află mai multe structuri raionale, printre care și secția de pașapoarte, vis-a-vis de care a și fost instalat patinoarul lui Plahotniuc, acestea fiind într-o stare deplorabilă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...