Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În prima ediție din 2018 a Ziarului de Gardă aflați ce declarații împotriva CNA a făcut în fața instanței de judecată denunțătorul și martorul principal al acuzării din dosarul judecătorului Dorin Coval de la Căușeni.

Joi, citiți ce argumente are Procuratura Generală în favoarea integrității procurorului Ion Steclari, cel despre care ZdG a scris că se pregătește să se mute într-o casă nouă, de milioane, înregistrată pe un teren care aparține tatălui său.

În același număr, citiți despre „sănătatea fără frontiere” pentru locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului, despre reforma sistemului de sănătate mintală din R. Moldova: cu ceai de mentă și fără specialiști și despre amenzile post-referendum în Chișinău.

În ziarul din 11 ianuarie citiți un interviu cu ambasadoarea Austriei în R. Moldova, despre transparență, presa liberă, justiția funcțională și lupta contra corupției.

Actual: Amenzi post-referendum

Politic: Noul Guvern „tehnocrat”, lăudat și criticat

Dosar: Concluzia Procuraturii: Procurorul din Ungheni nu a încălcat legislația

Dosar: „Denunțător de profesie” Martorul CNA din dosarul unui judecător a dezvăluit cum instituția a fabricat cauza penală și a înscenat un accident rutier

Exclusiv: Interviu cu Christine Freilinger, Ambasadoarea Austriei în R. Moldova: „Transparența absolută, presa liberă și o justiție funcțională sunt factori decisivi în lupta contra corupției”

Reporter Special: Jurnalismul de investigație: sesizări vs ignoranța instituțiilor publice

Diaspora: Stela BOTEZ a colindat în Portugalia

Diaspora: Adoptă un moldovean

Diaspora: „Codrul” de la Paris

Trăind de Gardă: Reforma sistemului de sănătate mintală: cu ceai de mentă și fără specialiști

Oameni: Ion Cebotari montează în format 3D dorul de casă și de cultură

Circ: Dodon, adoptat de o familie numeroasă de indieni

La Marginea Europei: Sănătate fără frontiere pentru locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului

Editoriale

Aneta Grosu: Denunțătorii concubinului de la Frumușica

Dumitru Marian: Nașterea Domului și parastasul neamului

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.