/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Rusia: Un bărbat s-a dus la magazin cu tancul după o sticlă de vin

missing
10 ianuarie 2018, ora 19:09

Hoțul la volanul transportatorului a trecut printr-o fâșie forestieră, a venit pe strada Severnaya și s-a ciocnit cu o mașină parcată și apoi a intrat în fereastra unui magazin alimentar“, a precizat serviciul de presă.

După accident, șoferul a mers la departamentul viticol-vodcă al supermarketului, unde a fost reținut fără rezistență. Conform datelor preliminare, omul se afla în stare de ebrietate.

Transportatorul blindat se afla la școlii DOSAAF (Societatea Voluntară de Asistență pentru Armată, Aviație și Flotă). Transportatorul era utilizat la instruiri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram