Zeci de mii de locuitori ai țării au beneficiat de transport gratuit pentru a vizita Târgul de Crăciun din Orhei

În câteva centre raionale ale țării se oferă transport gratuit celor care doresc să viziteze Târgul de Crăciun desfășurat pentru al treilea an consecutiv la Orhei.

În orașele în care funcționează organizațiile teritoariale ale Partidului „ȘOR”: Strășeni, Ialoveni, Călărași, Ungheni, Telenesti, Șoldănești, Rezina, Sîngerei, Florești și Chișinău, există posibilitatea înregistrării prealabile desfășurată pentru doritori, după care li se oferă autobuze gratuite pentru o excursie la Târg și înapoi.

Conform estimărilor organizatorilor, din 23 decembrie și până în prezent, zeci de mii de locuitori din diferite regiuni ale țării au profitat deja de această oportunitate. În fiecare zi sunt transportați circa 2000 de cetățeni, dintre care 70% sunt copii.

TC1

În plus, Partidul „ȘOR” a oferit separat autobuze gratuite mai multor instituții sociale: orfelinate, centre de creație pentru copii, familii social-vulnerabile.

Toți cei care au sosit gratuit la Orhei sunt, de asemenea, transportați gratuit la locul de reședință.

În cadrul Târgului de Crăciun Orhei sunt organizate diverse distracții, programe de animație, și de semenea, vizitatorilor li se oferă posibilitatea de a se bucura de cele 4 tobogane special aduse din străinătate, precum și de un patinoar, absolut gratuit.

Mii de copii vizitează reședința lui Moș Crăciun în fiecare zi, unde primesc cadouri și își spun dorințele.

TC2

Târgul de Craciun din Orhei, care funcționează în perioada 23 decembrie și 14 ianuarie, a devenit un loc de atracție pentru locuitorii din diferite părți ale țării. Potrivit majorității, inclusiv utilizatorilor de internet și bloggeri, sărbătorile de Revelion de la Orhei, inclusiv Târgul, au devenit cele mai bune din acest an în toată Moldova. Dovadă acestui fapt este fluxul masiv într-un mic centru raional de zeci de mii de oaspeți, inclusiv din străinătate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente