Aproape 5.000 de copii dezavantajați din Moldova au participat la magia sărbătorilor la Târgul de Crăciun din Chișinău

qqqq-960×540

Primul Târg de Crăciun din Chișinău, organizat de Guvernul Republicii Moldova cu sloganul „Acasă de Crăciun”, a adus în această iarnă raze de speranță și multă bucurie în sufletele a aproape 5.000 de copii dezavantajați din toată țara. Micuții au trăit experiența unică a magiei sărbătorilor la cel mai mare patinoar din Republica Moldova, la caruselul venețian, dar și la Căsuța lui Moș Crăciun, unde au primit cadouri.

În fiecare zi strada 31 august 1989 din Capitală este plină de emoții, zâmbete sincere și voci zglobii. Datorită vizitelor organizate la Târgul de Crăciun, mulți dintre copii au încălțat patinele pentru prima dată în viață, iar alții au trăit în premieră clipe de adrenalină în caruselul fermecător, desprins din filme.

Zilnic au loc recitaluri ale colectivelor etno-folclorice din diferite colțuri ale Moldovei, Moșul te așteaptă în căsuța sa, iar fiecare vizitator poate participa la Tombola de Crăciun.

Colorează-ți zilele până pe 14 ianuarie! Ești așteptat între orele 10.00 și 22.00 să vii cu familia, rudele și prietenii la Târgul de Crăciun, organizat după modelul marilor orașe europene. De la deschidere până în prezent, atmosfera de poveste de la Târgul de Crăciun a atras un milion de vizite.

Primul Târg de Crăciun în stil european este organizat de Guvernul Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente