(foto) Nou la Chişinău! Începând de astăzi îţi poţi cumpăra modelul Jaguar E-Pace

Prezentat în premieră la mijlocul verii anului 2017, public în septembrie 2017 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt şi în cadrul unei recepţii exclusive la începutul lunii noiembrie 2017 la Chişinău, noul Jaguar E-Pace a ajuns în sfârşit pe piaţa auto din Moldova.

Al doilea crossover din gama constructorului britanic poate fi deja achiziţionat de la importatorul oficial Jaguar, cu sediul pe bulevardul Dimitrie Cantemir 14.

Un prim exemplar a venit la Chişinău în nivel de echipare SE şi este vopsit într-o culoare frumoasă Caesium Blue. Sub capotă se ascunde un motor diesel cu 180 CP şi 430 Nm, alături de o cutie de viteze automată cu nouă trepte care transmite toată puterea tuturor roţilor prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală.

Standard, crossoverul dispune de o roată de rezervă de dimensiuni mici, faruri anti ceaţă, senzori de ploaie şi lumină, sistem multimedia Incontrol Touch Pro cu sistem de navigaţie, blocuri optice Bi LED, senzori parcare, camere la 360 de grade, cruise control adaptiv şi multe alte sisteme de asistenţă.

Opţional la acestea se adaugă scaune reglabile electric în 18 poziţii şi cu funcţie de memorie, jante de 19 inci, oglinzi retrovizoare încălzite şi electrocromate, coloană volan reglabilă electric, plafon panoramic fixat, lumini de zi pe bază de LED-uri, acces fără cheie, iluminare ambientală şi multe alte dotări care fac exemplarul să coste 46.880 de euro.

Vezi aici primele impresii despre acest model: Frankfurt 2017: Standul Jaguar – Reportaj Video AutoBlog.MD

Amintim că noul Jaguar E-Pace este disponibil în ţara noastră cu patru propulsoare la alegere, două care consumă motorină şi alte două care preferă benzina.

De asemenea, noul E-Pace poate fi comandat în Moldova în câteva nivele de echipare, cel de top fiind numit First Edition şi care va fi disponibil doar în primul an de vânzări a modelului. Preţul de start pentru noul E-Pace porneşte de la 30.800 de euro!

Vezi aici lista completă de preţuri: Jaguar anunţă cât costă noul SUV compact E-Pace în Moldova, ce motoare va avea şi când va ajunge în ţară

Pentru mai multe detalii despre noul Jaguar E-Pace nu ezitaţi să accesaţi jaguarcars.md sau să mergeţi la showroom-ul Jaguar de pe bd. Dimitrie Cantemir 14.

Vezi şi: (video) Noul Jaguar E-Pace a stabilit un record Guinness incredibil chiar la prezentarea sa

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Numărul tentativelor făcute cu noul Jaguar E-Pace până s-a reuşit săritura record

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/