Pasajul subteran din preajma Spitalului nr.1 din capitală intră în reparații

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Revenită din vacanță, primarul general interimar Silvia Radu și-a propus repararea trecerii subterane din preajma Spitalului Clinic Municipal nr. 1 și CC „MallDova”. Potrivit unui comunicat al Primăriei, despre starea deplorabilă a pasajului subteran pietonal șeful administrației municipale a fost sesizată de mai mulți locuitori ai capitalei.

În cadrul unei vizite la fața locului, Silvia Radu a solicitat serviciilor responsabile să efectueze lucrări de reparație curentă a scărilor din toate cele 4 accese, să curețe pereții de la intrarea în trecerea subterană, dar și sistemul de canalizare și să restabilească iluminatul public. Lucrările respective vor fi efectuate în următoarele zile.

De asemenea, primarul general interimar a menționat că în primăvara curentă acest pasaj pietonal, precum și alte treceri subterane, vor intra în lucrări de reparație capitală. Potrivit Silviei Radu, pasajele subterane urmează a fi restabilite, pentru a crește securitatea pietonilor, dar și a fluidiza traficul. „Ne dorim să creștem siguranța în pasajele pietonale, pentru că lumea nu are curaj să le folosească. După ce vor fi reabilitate, orășenii vor putea să circule în siguranță fără să aibă teamă de nimic”, a subliniat Silvia Radu.

Decizia de a interveni cu lucrări de reparație curentă la trecerea subterană de pe Viaductul Centru – Botanica, din preajma Centrului Comercial „Shopping MallDova şi Spitalul Clinic Municipal nr. 1 a fost luată având în vedere fluxul mare de pietoni care traversează prin pasajul pietonal pentru a ajunge la stația de troleibuz, autobuz sau microbuz.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...