/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Una din cele mai avariate treceri subterane din Chișinău va fi reparată și iluminată

missing
10 ianuarie 2018, ora 15:07

În cadrul unei vizite la faţa locului, Silvia Radu a solicitat serviciilor responsabile să efectueze lucrări de reparație curentă a scărilor din toate cele 4 accese, să cureţe pereţii de la intrarea în trecerea subterană, dar şi sistemul de canalizare şi să restabilească iluminatul public. Lucrările respective vor fi efectuate în următoarele zile.

De asemenea, primarul general interimar a menţionat că în primăvara curentă acest pasaj pietonal, precum şi alte treceri subterane vor intra în lucrări de reparaţie capitală.

Primăria Chișinău menționează că, decizia de a interveni cu lucrări de reparaţie curentă la trecerea subterană de pe Viaductul Centru – Botanica, din preajma Centrului Comercial „Shopping MallDova şi Spitalul Clinic Municipal nr. 1 a fost luată având în vedere fluxul mare de pietoni care traversează prin pasajul pietonal pentru a ajunge la staţia de troleibuz, autobuz sau microbuz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram