(video) Hyundai stârneşte interesul publicului pentru noul Veloster înainte de premieră

Noua generaţie Hyundai Veloster va debuta pe 15 ianuarie 2018 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Anunţul a fost făcut oficial de către producătorul auto şi pentru că au rămas doar câteva zile până atunci ne incită cu nişte imagini teaser.

Designul exterior al hatchback-ului sport este dezvăluit aproape complet şi după cum putem observa este realizat în noul stil al mărcii. Vor exista noi blocuri optice şi stopuri cu LED-uri, un kit exterior aerodinamic cu linii bine conturate şi un difuzor care va integra central terminaţiile eşapamentului.

De asemenea, Veloster și-a păstrat principala deosebire faţă de toate maşinile din segment: o singură ușă pe partea laterală stângă și două pe partea dreaptă.

În plus, Hyundai a făcut publică prima imagine cu interiorul noului Veloster. Planşa de bord, consola centrală, panoul de bord şi volanul, toate sunt elemente complet noi. În mijlocul consolei centrale şi în partea sa superioară va exista un ecran tactil al sistemului multimedia.

Cel mai probabil hatchback-ul va avea un habitaclu făcut în două culori generale şi se vor pune la dispoziţie numeroase opţiuni de personalizare.

Potrivit informaţiilor preliminare, noua linie de motoare pentru noul Veloster va include unităţi turbo pe benzină de 1.4 litri Kappa și 1.6 litri Gamma. Ambele vor fi cuplate la cutii de viteze robotizate cu şapte trepte şi cu dublu ambreiaj, însă va exista opţiunea de a comanda maşina cu o cutie mecanică cu şase trepte.

În viitor va fi lansată şi o versiune făcută în colaborare cu subdiviziunea N Performance.

Vezi şi: Imagini spion: Subdiviziunea N Performance se ocupă de noul Hyundai Veloster

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/