/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Cutremur de 7,6 magnitudine în Marea Caraibilor. A fost emisă alertă de tsunami

missing
10 ianuarie 2018, ora 08:33

Cutremurul a fost resimţit puternic în Tegucigalpa, capitala statului Honduras, la aproximativ 519 km, dar şi în statul mexican Quintana Roo. Deocamdată, nu au fost înregistrate victime ori daune materiale semnificative.

Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a a emis alerte pentru Puerto Rico şi Insulele Virgine Americane şi a avertizat că valurile pot atinge peste un metru înălţime.

Seismul s-a produs miercuri la ora 02.51 GMT (04.51, ora României) la o adâncime de zece kilometri. Epicentrul acestuia a fost localizat la 44 de kilometri de Insula Great Swan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram