Obține un stagiu în cadrul programului F5 și învață timp de 30 de zile lucruri utile din domeniul IT

Stagiere

Asociaţia Naţională a Companilor din Domeniul TIC anunţă deschiderea perioadei de înregistrare pentru Programul de Stagii în companiile TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor). Programul F5 își propune plasarea studenților facultăților cu profil TIC și a elevilor în stagii de practică în companiile TIC, desfășurate pe durata unei luni, cu posibilitatea de extindere.

Participând în cadrul F5, elevii și studenții dezvoltă importante abilități practice, acumulează cunoștințe tehnice, învață să lucreze în echipă și își îmbunătățesc capacitățile de comunicare. Companiile participante au ocazia să cunoască tineri talentați, care pot deveni potențiali angajați după absolvirea studiilor.

Direcţiile pentru stagii vor fi: Testare, Dezvoltare Software, Mentenanța Calculatoarelor, Administrarea rețelelor, Design grafic și web.

Durata stagiului: 30 de zile, cu posibilitatea extinderii. În program vor fi încadraţi 80 – 100 de tineri.

Criterii de eligibilitate:

În cadrul Programului pot participa:

#Tinerii care studiază specialități în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor în cadrul instituțiilor de învățământ superior sau profesional tehnic din Republica Moldova

#Elevii care studiază în ultimul an la liceu și care au cunoștințe de bază în una din direcțiile menționate mai sus.

Procedura de selectare:

Pentru participare în cadrul Programului, completați Formularul de înregistrare disponibil AICI.

Termen limită pentru înregistrare – 31 ianuarie 2018.

După înregistrare, toate persoanele selectate vor participa la un interviu, în rezultatul căruia se va decide privind plasarea în cadrul Programului.

Programul de Stagii F5 se desfășoară în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru calitatea şi relevanţa învăţământului profesional tehnic în domeniul TIC din Republica Moldova” implementat de către Centrul Educaţional PRO DIDACTICA şi Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu sprijinul Cooperării Austriece pentru Dezvoltare şi al Guvernului României. Scopul proiectului este modernizarea procesului de pregătire a specialiştilor TIC în instituţiile de învăţământ profesional tehnic şi dezvoltarea unei oferte educaţionale ajustate cerinţelor curente ale industriei.

Pentru informaţii suplimentare, contactați: Michelle Iliev, Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC, [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente