Probleme pentru Donald Trump: Presa susţine că ar urma să fie audiat de procurorul special care anchetează implicarea Rusiei în campania electorală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Casa Albă a refuzat luni seară să comenteze informaţii apărute în presa de peste Ocean care spuneau că preşedintele Donald Trump ar urma să se prezinte în faţa procurorului special Robert Muller pentru a fi audiat privind o eventuală complicitate între echipa sa de campanie şi Moscova în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, relatează France Presse, conform Agerpres.

„Casa Albă nu face niciun comentariu cu privire la (eventuale) schimburi” cu echipa procurorului special „din respect” pentru acesta din urmă, a declarat avocatul Casei Albe, Ty Cobb.

Mai mulţi apropriaţi ai lui Donald Trump au fost puşi sub acuzare în ultimele luni în acheta condusă de procurorul special. Printre numele cele mai cunoscute Michael Flynn, fost consilier prezidenţial pentru securitatea naţională.

Potrivit Washington Post, echipa procurorului special l-ar putea interoga pe Donald Trump „în următoarele săptămâni”, iar condiţiile în care ar putea avea loc această întâlnire – unde? când? cum? – fac obiectul unor intense discuţii între cele două părţi.

Donald Trump a negat vehement orice complicitate între echipa sa de campanie şi oficiali ruşi, afirmând că este doar „o vânătoare de vrăjitoare” împotriva sa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...