Situația la frontieră: Moldovenii se grăbesc se plece din țară, după sărbătorile de iarnă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultimele 24 de ore trei persoane au încălcat regimul punctelor de trecere, au fost depistate trei documente false au fost depistate la controlul de frontieră, trei cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, în timp ce două persoane au fost reținute ca urmare a informațiilor parvenite de la organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 54,581 traversări, dintre care un număr de 26,061 treceri pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Citește și: (FOTO) Moldovenii revin acasă! Cozi kilometrice la intrarea în țară
Cele mai solicitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 13,857,842 traversări persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 7,703 traversări persoane,
PTF Sculeni – 6,398 traversări persoane,
PTF Otaci – 3,713 traversări persoane,
PTF Criva – 3,502 traversări persoane,
PTF Giurgiulești-Galați – 3,330 traversări persoane,
PTF Cahul – 2,687 traversări persoane.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.

Ajunși în punctele de trecere, polițiștii solicită să manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...