/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

UPDATE SUA: Doi răniţi în incendiul de la Trump Tower din New York

missing
08 ianuarie 2018, ora 18:31

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump se afla la Washington în acel moment.

Deşi presa locală a anunţat iniţial că nu există răniţi, o persoană a fost rănită grav, viaţa fiindu-i în pericol, iar o alta a fost rănită uşor, potrivit Departamentului de Pompieri.

Eric Trump, unul dintre fiii preşedintelui, a a scris pe Twitter că a fost un mic incendiu provocat de o instalaţie electrică la turnul de răcire de pe acoperişul clădirii.

“Departamentul de Pompieri din New York a fost aici în câteva minute şi a făcut o treabă incredibilă”, a spus tânărul Trump. “Bărbaţii şi femeile din #FDNY sunt adevăraţi eroi şi merită cele mai sincere mulţumiri şi laude!”, a adăugat el în postarea sa pe Twitter.

Incendiul a fost anunţat prin telefon cu puţin înainte de ora locală 07.00 (12.00 GMT) la ultimul etaj al clădirii-turn, care a fost reşedinţa principală a lui Trump înainte de victoria în alegeri şi învestirea sa în urmă cu aproape un an, potrivit pompierilor.

După mai mult de 90 de minute de la anunţul incendiului, 26 de unităţi, ceea ce înseamnă 84 de pompieri, erau încă la faţa locului, potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului, pompierul Ken Reilly.

În Trump Tower sunt atât apartamente de locuit, cât şi birouri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram