/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Bunica i-a dat dispăruți, iar ei erau la o rudă. Doi copii de 7 și 10 ani, căutați de 11 polițiști

08 ianuarie 2018, ora 15:44

Persoanele implicat în căutări au verificat şi chestionat prietenii minorilor, dar şi persoane din comunitate. De asemenea, au fost verificate casele părăsite, construcțiile abandonate, unitățile comerciale din localitate şi persoanele la care minorii obișnuiau să plece în vizită.

Potrivit polițiștilor, minorii au revenit acasă aproximativ la ora 9 dimineața, pe 8 decembrie. Cei doi ar fi rămas pe noapte la o rudă din localitate.

Minorii au declarat polițiștilor că le-a fost frică să stea acasă, pe motiv că în ea se afla doar concubinul bunicăi, care ar fi putut să le sustragă banii câștigați în urma colindatului, în timp ce bunica acestora se afla în ospeție la vecini.

Momentan, minorilor le este acordată asistență psiho-pedagogică, iar autoritatea tutelară urmează să ia decizii pe marginea acestui caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram