Ilie a adunat deja peste 3 mii euro din suma necesară pentru reparația casei. Aproape 400 de persoane au donat pentru el

iliecollage

În mai puțin de 24 ore de când Ilie Bivol a început campania pe Guvern24 pentru a-și restabili casa arsă în ziua Crăciunului pe stil vechi, acesta deja a reușit să colecteze 15% din suma necesară.

ilievlogs

Iată câteva din mesajele pe care i le-au lăsat persoanele care l-au ajutat financiar.

„Ce nu te omoară te face mai puternic. După acest caz ești și mai înțelept. Pentru a acționa solidar e nevoie doar de dorința de a fi mai buni și de a învinge răul pățit. Sănătate ție și celor dragi. Fii putenic. Nu-ți fă griji, fă planuri și acționează, Ilie. La Mulți Ani Moldova. P.S: Fiți vigilenți!”

„Ilie chiar dacă nu mă uit foarte des la tine îți înțeleg suferința și sunt mai mult decât fericit să te ajut”

„Nu te lasă doborât de vorbele urâte, meriți tot ce e mai bun în viață. Sunt sigur că acest 1€ ajuta foarte mult. Inițial mă gândeam asa „lasă să doneze alții” dar apoi mi-am dat seama că probabil și alții spun la fel și ar fi o prostie să spun asta. Fii tare, o să reușești, nu va fi greau, se vor strânge rapid banii, dar nu asta contează, tu contezi, contează că tu ești tare!”

„Ilie, ești un om mininat! Maturitatea și înțelepciunea vine odată cu durerea (eșecul). Dacă știi și înveți corect cum să menegeriezi această situație o să devii un om extraordinar de puternic cu o viață plină de succes! Divinitatea o să-ți poarte de grijă.”

„Ilie ți-am donat atât de pe cardul părinților sper să mă pui în vlog sau să îmi citești mesajul, eu te susțin, nu ascultă vorbele altora, ești un băiat extraordinar, îmi pare rău că ți-a ars casa, ascultă: nu asculta vorbele rele că te distrugi pe tine însuți”

„Ilie totul va fi bine. Am donat 5€, deoarece atât am pe card”

„Ilie îmi pare sincer rău pentru ce s-a întâmplat, eu te stimez foarte mult ești un tip foarte ok. Eu vreau să te ajut cu 10€, știu că acești bani fac diferența în viața ta”

„Bună, eu vreau să zic ca îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Scuze pentru că romană mea nu e așa de bine pentru că sunt american. Aș dori sa-ți dai 10 euro, știu că nu-i mult dar sper că totul o să fie bine în sfârșit.”

Mai multe vedeți pe pagina Vloghouse de pe Guvern24.md

Amintim că, locuința celebrului vlogger Ilie a ars. Tânărul abia îşi terminase de amenajat casa, iar acum trebuie să o ia de la capăt. Toate acestea s-au întâmplat în dimineața de Crăciun pe stil vechi. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. În momenul producerii incendiului nimeni nu se afla în locuință.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente