/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Guvernul a alocat 273 de milioane de lei pentru procurarea de noi ambulanțe în 2018

08 ianuarie 2018, ora 15:01

Gîlca a menționat că modernizarea serviciului medical de urgență este o prioritate pentru sistemul de sănătate, iar în acest sens în anul 2018, în premieră, Guvernul a alocat 273 mln. lei pentru procurarea de ambulanțe noi la nivel național, care vor schimba la propriu calitatea și rapiditatea serviciilor medicale de urgență din țara noastră.

Acesta a adăugat că practic nu este ce înnoi, „noi vom furniza transporturi moderne, transporturi noi pentru Serviciul de Asistenţă Medicală. Ambulanţele care circulă acum şi prin Chişinău, şi prin republică, poate sunt bune pentru transportul de mărfuri. Îmi este dureros să spun acest lucru”.

„Ne dorim servicii de calitate pentru pacienți și condiții moderne de lucru pentru personalul medical, iar datorită eforturilor consolidate ale Ministerului și autorităților publice locale reușim să realizăm aceste priorități. Transformările în sănătate nu sunt ușoare, dar sunt pentru oameni”, a declarat secretarul general de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram