/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Premieră! De ziua îndrăgostiților Smiley vine cu un concert solo la Chișinău

08 ianuarie 2018, ora 12:49

Albumul cuprinde piese lansate cu maximă selecție în cadrul proiectului #Smiley10, ce a debutat pe 10 martie 2017, pe parcursul căruia interpretul a lansat o nouă piesă pe data de 10 a fiecărei luni.

„E un album complex, care cuprinde foarte multe trăiri, foarte multe stări. Cred ca e cel mai bun album pe care l-am făcut până acum. A fost un an foarte greu, un adevarat maraton, cu lansări lunare, dar extrem de frumos, în acelasi timp. Pentru cei care nu au ascultat „Confesiune”, vă spun că merită, e un album care se ascultă de la cap la coadă”, descrie Smiley albumul proaspăt lansat.

Piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Să-mi fie vara”, “Rara” și “O alta ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, “Pierdut printre femei”, „Vals” și “O poveste” au completat lista de piese lansate în cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care s-a întins pe parcursului unui an și a culminat cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram