Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 22:05, după un scandal cu doi vecini de bloc, care au tras în victime de mai multe ori. Potrivit poliţiei, cei doi tineri, împreună cu soţiile lor, au venit în ospeţie la un prieten pentru a sărbători Crăciunul, dar şi ziua de naştere a acestuia. La un moment dat, victimele au ieşit la balcon să fumeze, iar unul dintre ei ar fi scuipat şi ar fi nimerit peste un vecin şi amicul acestuia, care fumau la un alt balcon, mai jos. Înfuriaţi, aceştia au venit să le ceară socoteală tinerilor. În mijlocul scandalului, victimele au fost împuşcate.

Una dintre femeile aflate în apartament a chemat poliţia şi ambulanţa. Cei care au tras în victime, un bărbat de 56 de ani şi fiul acestuia, de 33 de ani, au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi li s-a deschis un dosar penal pentru omor. Poliţiştii spun că ei deţineau armele ilegal şi le-ar fi aruncat după comiterea crimei în curtea blocului, unde au şi fost găsite mai târziu.

Soţia tânărului decedat este însărcinată cu primul lor copil, iar bărbatul rănit este internat în stare gravă în Secţia de Reanimare al Spitalului de Urgenţă şi se zbate între viaţă şi moarte.