21:33:06 23.04.2024
Stiri

FOTO // Mii de persoare au ales să sărbătorească Crăciunul la Orhei

Monden 08.01.2018 11:00 Vizualizări2149 Autor: Ziarul National
FOTO // Mii de persoare au ales să sărbătorească Crăciunul la Orhei


Mii de persoane au ales să sărbătorească Crăciunul pe stil vechi la Orhei, acolo unde a avut loc un concert susținut de formația Brio Sonores, Surorile Osoianu și ansamblul etnocultural Plăieșii, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Orhei.

Artiștii prezenți pe scena din Piața Vasile Lupu din Orhei au interpretat mai multe șlagăre, colinde și doine de suflet, creând o atmosferă de suflet pentru cei prezenți. Unii dintre cei prezenți s-au încins la hore moldovenești.

Potrivit sursei citate, de Crăciun și copiii veniți la Târg au avut parte de surprize. „Reședința lui Moș Crăciun a fost luată cu asalt de copii. Aici, micuții i-au recitat Moșului poezii, colinde și au primit cadouri, iar amatorii de distracții s-au amuzat la cele patru tobogane și un patinoar, oferite gratuit de autorități. Cei prezenți nu au ocolit nici tarabele cu suvenire și diferite bunătăți, care au fost pregătite de comercianți”.

Primăria Orhei amintește că Târgul de Crăciun din Orhei este la cea de-a III-a ediție, iar anul acesta la solicitarea oamenilor perioada de activitate a Târgului a fost prelungită până în data de 14 ianuarie. În fiecare seară pe scena Târgului evoluează artiști, au loc spectacole cu actori și alte distracții. „Până în prezent Târgul de Crăciun din Orhei a fost vizitat de sute de mii de oamenii din toată țara”, mai arată sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md