Participă la un stagiu în Brăila și promovează voluntariatul ca alternativă a violenței și consumului de droguri

47_4_20141118132532
Foto: braila.heyromania.ro

Dacă ești un tânăr entuziast interesat de voluntariat nu rata oportunitatea de a face un stagiu în Brăila, România. Proiectul va implica 6 voluntari și se va desfășura în perioada martie – octombrie 2018. 

Voluntarii vor lucra cu elevii din școli și licee din Brăila. Participanții vor promova voluntariatul ca alternativă a violenței și consumului de droguri. Ei vor învăța metode de educație non-formală și le vor pune în practică cu elevii din școli și licee pentru a combate violența și abuzul de substanțe. Voluntarii urmează să promoveze etapele Erasmus + și EVS.

Criterii de eligibilitate:

# Vârsta voluntarilor trebuie să fie cuprinsă între 18 și 30;

# Persoanele selectate trebuie să fie serioase, active, entuziaste, să aibă spirit de echipă, disponibilitatea de a participa la activități de voluntariat cu tinerii;

# Voluntarii trebuie să sprijine organizația gazdă în îndeplinirea sarcinilor în funcție de activitățile proiectului;

# Voluntarii ar trebui să aibă o cunoaștere medie a limbii engleze.

Transport, cazare, alimente:

Organizația gazdă va acoperi cheltuielile de deplasare ale voluntarilor din țara de origine în Brăila, în limita impusă de Comisia Europeană. Transportul local în Brăila va fi acoperit integral de organizația gazdă. Fiecare voluntar va primi abonament lunar la compania de transport local. De asemenea, voluntarii vor primi lunar bani de buzunar și alocație pentru alimente.

Candidații interesați trebuie să trimită CV-ul și scrisoarea de motivare la adresa [email protected] cu subiectul „EVS Braila” până în 20.01.2018.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente