/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Explozie într-o stație de metrou din Stockholm. Două persoane au fost rănite

missing
07 ianuarie 2018, ora 15:31

Explozia a avut loc în jurul orei locale 11:00, într-o staţie de metrou din suburbia Huddinge, în partea de sud a oraşului Stockholm.

Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani a fost grav rănit şi este la spital în stare critică, iar o femeie de 45 de ani care-l însoţea a suferit răni mai uşoare.

Potrivit martorilor, bărbatul rănit a ridicat de pe jos un obiect care a explodat apoi imediat. Cotidianele de mare tiraj Expressen şi Aftonbladet relatează că acel obiect ar fi fost o grenadă de mână. Însă un reprezentant al poliţiei afirmă că deocamdată nu se pot trage concluzii şi că ancheta este în desfăşurare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram