Deputat PLDM: „Legislativul de la Chişinău a ajuns o simplă mașină de vot, iar Curtea Constituțională una jalnică”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În scurt timp președintele Igor Dodon a reuşit să facă Republica Moldova „de ruşine şi ocară” în întreaga lume, în timp ce Legislativul de la Chișinău a ajuns unul vândut, șantajat, cumpărat, iar Curtea Constituțională una jalnică, afirmă deputata PLDM Maria Ciobanu.

Deputata PLDM Maria Ciobanu susţine că îi este ruşine pentru Legislativul de la Chişinău, care a ajuns unul „vândut, şantajat, cumpărat. O simplă maşină de vot!”.

Mai mult, aceasta menţionează că atunci când vede titluri „Dodon ar putea fi suspendat” sau „Dodon a fost iarăşi suspendat”, i se face ruşine de ţara în care trăieşte, în care a muncit o viaţă şi pe care numai capturată nu şi-a dorit-o.

În context, deputata notează că îi este ruşine şi pentru Curtea Constituţională a Moldovei (CCM), care ar fi devenit una jalnică.

„Îmi este rușine pentru Legislativul de la Chișinău, care a ajuns unul vândut, șantajat, cumpărat. O simplă mașină de vot! Îmi este rușine pentru Curtea Constituțională, care a devenit una jalnică. Sunt sigură că domnul Panțâru înțelege perfect că a devenit unealta coordonatorului. Și nu este vorba de Dodon, care a reușit în scurt timp să se facă și să ne facă „de rușine și ocară” în lumea întreagă. „Găselnița” lui Plahotniuc presupun că îl satisface pe Dodon”, spune deputata.

În opinia Mariei Ciobanu, Plahotniuc îşi demonstrează puterea absolută, iar Dodon le transmite un mesaj alegătorilor săi, precum că el nu „cedează”. „Dar noi, acei sănătoşi la minte, cât vom mai tolera această bătaie de joc de instituţia prezidenţială, Parlament, Curtea Constituţională?!”, se întreabă deputata PLDM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...