Filmele pe care să le privești astăzi. Recomandările Netflix pentru Sfântul Ion

Cu toții ne resimțim după această perioadă a sărbătorilor, în care ne-am distrat cu sau peste măsură și am făcut muuuuult binging. Muți dintre noi sărbătoresc astăzi Crăciunul pe stil vechi, dar tot astăzi creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc Soborul Sfântului Ioan Botezătorul.

Cei de la Netflix  ți-au pregătit o listă plină cu seriale și filme care au legătură cu această zi de nume. O listă în care se regăsesc actori, regizori sau personaje Ioni sau Ioane, scrie metropotam.ro.

#John Mulaney: The Comeback Kid

Fermecător și spiritual,John Mulaney, fostul scenarist de la „Saturday Night Live” tratează cu ironie subiecte precum căsnicia, copiii și întâlnirea sa cu Bill Clinton.

#Joan Didion The Centre Will Not Hold

Un documentar regizat de Griffin Dunne, nepotul legendarei scriitoare Joan Didion care reflectează asupra carierei sale remarcabile și a luptelor ei lăuntrice.

#American Crime Story The People v. O.J. Simpson

Procesul lui O.J. Simpson pentru dublă omucidere este transpus pe peliculă atât din perspectiva acuzării, cât și din cea a apărării. Unul dintre personajele principale este jucat de însuși John Travolta.

#Charlie and the Chocolate Factory

Johnny Depp joacă rolul excentricului Willy Wonka, care deschide porțile fabricii sale de dulciuri pentru cinci copii norocoși. Aici ei vor afla secretele din spatele acelor dulciuri uimitoare.

#Sherlock

În această abordare nouă a îndrăgitelor mistere ale lui Sir Arthur Conan Doyle, excentricul detectiv caută indicii în Londra modernă alături de partenerul său, John Watson.

#Rambo

Guvernul nu reușește să acționeze în numele misionarilor captivi, așa că John Rambo, fost soldat în ”Beretele Verzi”, își lasă traiul tihnit și trece la acțiune.

#Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

Magnatul tech John McAfee a făcut milioane cu aplicația sa antivirus. Acum a devenit cunoscut prin stilul său de viață bizar și scandalos.

#Chasing Trane

Un documentar cu interviuri, opinii și filmări de arhivă care dezvăluie modul în care evenimentele istorice au conturat stilul muzical al lui John Coltrane.

Răspund la telefoane din America și trăiesc în India. Sunt atât de surmenați încât pierd contactul cu realitatea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente