Patrule INP, pe nouă drumuri pe care se înregistrează accidente grave

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ofiţerii Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) se află 24 din 24 de ore în nouă sectoare de drum pe care se înregistrează o incidenţă sporită a accidentelor rutiere grave. Acţiunea este parte a unui proiect-pilot care se desfăşoară în urma unei analize efectuate de INP.

Unul dintre sectoarele de drum care este monitorizat non stop e bd. Dacia, de la str. Valea Crucii până la str. Hristo Botev. Alt sector este Şoseaua Balcani, de la cercul de la str. Calea Ieşilor până în Durleşti, intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu. În Chişinău, ofiţerii IPN se află 24/24 de ore şi pe str. Munceşti, de la str. Grădina Botanică până la intersecţia cu str. Aeroportului.

În afara capitalei, echipajele INP sunt prezente non-stop pe traseul Chişinău–Ungheni, de la intrarea în oraşul Străşeni, dinspre Călăraşi, inclusiv pe str. Ştefan cel Mare paralelă traseului, până la intersecţia spre comuna Cojuşna. În oraşul Ialoveni, va fi supravegheat traseul Chişinău–Hânceşti, de la intrarea în Ialoveni până la intrarea în localitatea Bardar.

La Orhei, echipajele de patrulare vor fi prezente pe segmentul de drum de la intrarea în satul Peresecina, dinspre Chişinău, şi până la intersecţia spre satul Ivancea. La Teleneşti va fi patrulată porţiunea de drum de la localitatea Sărăteni spre localitatea Zahăreuca.

La Cimişlia poliţiştii vor veghea porţiunea de drum dintre localităţile Bozieni şi Valea Perjei, iar în municipiul Bălţi vor fi monitorizate porţiunile de drum din str. Calea Ieşilor – str. Decebal, inclusiv str-lele Donici, str. Calea Ieşilor, str. Decebal – până la intersecţia cu str. Ştefan cel Mare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...