Și-nc-o dată, Feliz navidad! Recomandări de evenimente zglobii la care să mergeți pe 7 ianuarie

40FLKZ5KHC
Foto: jeshoots.com

#1. Christmas Long Run | Sporter Club

Duminică, pe 7 ianuarie, clubul de alergare Sporter invită toți doritorii, fie începători, amatori sau sportivi cu experiență, la alergare de iarna în parcul Valea Morilor. Antrenamentul se va desfășura sub conducerea antrenorului clubului Sporter, care va recomanda fiecărui sportiv ce distanță să alerge.

Sportivilor începători le este sugerat să alerge 7-10 km, amatorilor – 20 km, iar sportivilor cu experiență le este recomandat să parcurgă distanța de 30 km și mai mult.

Locul întâlnirii: parcul Valea Morilor, parcarea Moldexpo. Startul: ora 10.00. Antrenamentul este gratuit. Urmăriți aici detaliile.

 

#2. Spectacolul „Pomul lui Goriță”

Când vin sărbătorile de iarnă ne transformăm în copii. Din acest motiv noi vă recomandăm spectacolul „Pomul lui Goriță” de la Teatrul „Licurici”. Intrarea costă 60 de lei, iar spectacolul începe la ora 10.00. Aflați aici detalii.

 

#3. Petrecem împreună „Acasă de Crăciun”

În ziua de Crăciun pe stil vechi, Fanfara Poliției de Frontieră își așteaptă toți admiratorii și iubitorii de muzică bună de fanfară la Târgul de Crăciun, de pe strada 31 august 1989. Timp de o oră, instrumentiștii Fanfarei vor încălzi atmosfera de sărbătoare cu colinde frumoase și melodii de iarnă alese pe sprânceană. Din repertoriu nu vor lipsi cântecele de voie bună, de petrecere, având posibilitatea să vă bucurați împreună și să încingeți o horă chiar în jurul bradului. Spectacolul începe la ora 13.00. Detaliile le puteți afla aici.

 

#4. Târgul de Crăciun

DSC_5820-min-1

Târgul de Crăciun este deschis până pe 14 ianuarie, astfel încât toți cei care vor să savureze cât mai mult din feeria sărbătorilor, sunt așteptați să o facă în centrul Capitalei. Dacă sunteți în Chișinău în acest weekend, aici găsiți programul Târgului pentru aceste zile.

 

#5. Laura Bodorin Trio (concert de Crăciun)

De Crăciun pe stil vechi, la Uptown cafe, talenta Laura Bodorin va susține un concert. Programul va fi compus din piese propriii dar și cover-uri alese, acompaniată de muzicieni fenomenali. Prețul de intrare este 50 de lei. Concertul începe la ora 08:30. Detalii aflați pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente