/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Apel către dondușenii din lumea întreagă: Mână de la mână pentru a reabilita parcul orașului

missing
06 ianuarie 2018, ora 14:42

Astfel, primăria şi Asociaţia băştinaşilor din Donduşeni, recent creată, au decis să realizeze împreună un prim-proiect – „Reabilitarea parcului central din orașul Dondușeni”.

Proiectul de reabilitare a Parcului prevede pavarea a peste 1000 de metri de trotuar, crearea pistelor pentru bicicliști, asigurarea spațiului cu iluminat public pentru ca locuitorii din Dondușeni să se poată plimba în siguranță în compania celor dragi pe aleile unui parc modern. Vor fi procurate bănci și urne de gunoi pentru menținerea ordinii în oraș. Pentru ca dondușenenii să aibă ocupații interesante, în parc vor fi amenajate mese pentru joc de șah și dame. Nu vor lipsi nici camerele video de supraveghere și Wi-Fi. Iar cea mai superbă va fi intrarea în parc, acolo unde locuitorii orașului vor putea admira coloanele în stil grecesc și un havuz frumos amenajat.

Implementarea proiectului este posibilă datorită unui grant oferit de Guvernul Elveției în valoare de 15 000 de dolari. Primăria va contribui cu peste 35 000 de dolari. Pentru finalizarea proiectului, este necesară contribuția băștinașilor de pretutindeni cu o sumă totală de 2 250 de dolari.

Doritorii de a dona o pot face AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram