/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Situație periculoasă în apropierea orașului Vulcănești. O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat

missing
06 ianuarie 2018, ora 10:47

Șoferul camionului, nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport.
Echipele de salvatori și pompieri au organizat venirea la locul accidentului, a unei alte autocisterne, și au desfășurat lucrări de pompare și transfer a motorinei din autocisterna răsturnată în autocisterna adusă. Între timp, tot echipele de salvatori și pompieri, au asigurat paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. Lucrările au fost încheiate către ora 00:30 minute, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Ca urmare a situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către reprezentanții Inspectoratului național de patrulare.

Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie cercetate și stabilite de către organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram