Victima dispăruse fără urmă pe 24 septembrie 2017, iar cel care l-a anunţat dispărut a fost tatăl său. În urma sesizării, poliţiştii din Anenii Noi au stabilit că, în seara în care s-a întâmplat tragedia, victima, împreună cu trei locuitori ai satului Puhăceni, au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, cheful a degenerat în ceartă, iar cearta - în omor cu sânge rece. Suspecţii l-ar fi înjunghiat pe tânăr, după care ar fi încercat să ascundă cadavrul acestuia, dându-i foc. Ulterior, cadavrul a fost îngropat în curtea unuia dintre supectaţi.

De la faţa locului au fost preluate oseminte care vor fi expertizate în condiţii de laborator, pentru a se stabili apartenenţa acestora.

Între timp, cele trei persoane suspectate de săvârşirea crimei terifiante au fost reţinute şi se află în arest pentru 30 de zile. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că suspecţii şi victima fac parte dintr-o grupare infracţională, toţi fiind consumatori de droguri.
 
Mai mult, anterior suspecţii au fost judecaţi pentru huliganism, viol, furt, leziuni.
 
În cadrul percheziţiilor la domiciliile suspecţilor, ofiţerii de investigaţii au depistat marijuana.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Anenii Noi, Silvia Vetcu, a precizat pentru Jurnal.md că suspecţii au vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani şi că toţi îşi recunosc vina integral.

Pe acest caz a fost pornită cauză penală pentru „omor intenţionat”.