Recomandări de evenimente cu miros de ajun repetat. Unde puteți merge pe 6 ianuarie

26219834_1883210625041412_6606961288699622008_n
Foto: Facebook/Dinu Bubulici

Dacă nu ați plănuit să mergeți să vă colindați bunicii, pentru prima sau a doua oară, echipa #diez a reușit să găsească câteva evenimente pe care vi le recomandăm în această sâmbătă, 6 ianuarie.

#1. Atelier de pictură

Dacă vrei să-ți petreci sâmbăta într-un mod creativ, participă la un atelier de pictură. Atelierul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de talent. Aici vă veți cunoaște, vă veți acomoda cu pensula, culorile și paleta și veți îmbinăm arta cu relaxarea.

Programul atelierului: durata ședinței – 3 ore, pauză de cafea inclusă. Materialele de lucru sunt asigurate, iar după fiecare lecție vei pleca cu o creație proprie. Evenimentul începe la ora 12:30.

Puteți urmări detaliile evenimentului aici.

 

#2. Festival de film la Ciorescu

Dacă vreți să ieșiți din oraș și să petreceți, împreună cu tinerii din Ciorescu, o seară frumoasă, veniți la Festivalul de film. Evenimentul este organizat de Consiliul Local de Tineret Ciorescu, iar filme vor fi proiectate începând cu data de 6 ianuarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00.În timpul vizionării veți avea parte de surprize dulci și popcorn gratis, spun tinerii. Urmăriți aici detaliile evenimentului.

 

#3. Balet – Alba ca Zăpada şi cei 7 Pitici

Seara de sâmbătă poate fi petrecută pe ritmuri de balet la Teatrul de Operă și Balet. Aici se va juca „Alba ca zăpada și cei șapte pitici” (balet în trei acte). Spectacolul începe la ora 18:00. Urmăriți detaliile pe pagina de Facebook.

 

#4. Film la Patria: Jumanji. Aventură în junglă

În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji! Puteți vedea aici orarul filmului la Patria.

#5. Film la Patria: Star Wars: The Last Jedi


Eroii din „Trezirea forţei” (Star Wars: The Force Awakens) se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi. Puteți vedea aici orarul filmului la Patria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente