/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Cum comentează Saakașvili decizia Georgiei de a-l condamna la trei ani de închisoare

missing
05 ianuarie 2018, ora 14:13

„Să judeci președintele pentru folosirea dreptului de grațiere, pe care l-am folosit cu privire la 133 de foști militari, vorbește despre natura politică a acestui proeces. Autoritățile georgiene nu au găsit nici un fapt de corupție, dar și nici o altă încălcare”, a scris fostul președinte al Georgiei pe pagina sa de Facebook.

Saakașvili susține că autoritățile oligarhice din Ucraina și Georgia acționează în mod sincron și în deplină coordonare împotriva lui, care este un lider al luptei împotriva corupției și oligarhiei.

Menționăm că Georgia l-a condamnat pe Saakașvili la trei ani de închisoare într-un dosar pentru abuz de putere în cazul lui Sandro Girgvliani, angajat al Băncii Unite Georgiene. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram