Sărbătorile continuă! Târgul de Crăciun din Orhei își extinde activitatea până pe 14 ianuarie

craciunmagic
Foto: Primăria Orhei

Numărul mare de oaspeți, inclusiv vizitatori din diferite regiuni ale țării și din străinătate la Târgul care activează din 23 decembrie la Orhei, precum și interesul continuu pentru atracțiile și tejghelele comerciale prezente la Târg au dus la decizia ca târgul să fie continuat până la Revelionul pe stil vechi din 14 ianuarie 2018. Anterior a fost anunțat că Târgul deschis pe data de 23 decembrie va dura până la Crăciunul pe stilul vechi – 7 ianuarie.

De asemenea, potrivit deciziei organizatorilor, a fost prelungit și termenul limită de depunere a cererilor de participare la concursul pentru cea mai frumos decorată curte a orașului, anunțat anterior de Primăria orașului. Inițial, finalizarea concursului a fost planificată până la sfârșitul târgului – pe 7 ianuarie, în ziua închiderii solemne urmând să fie acordate premii câștigătorilor. În acest sens, concursul este prelungit pentru o săptămână, iar rezultatele vor fi anunțate pe 14 ianuarie, în același timp cu închiderea târgului.

Târgul de Crăciun este organizat la Orhei pentru al treilea an consecutiv. În acest an târgul este deosebit de mare. Pe lângă orășelul cu tejghele comerciale, oaspeții au la dispoziție distracții gratuite, iar pe scena de sărbătoare sub cerul liber, zilnic evoluează câte un artist sau colectiv artistic nou.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente