/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

HBO confirmă: Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones" va fi lansat în 2019

05 ianuarie 2018, ora 13:05

Ultimele şase episoade ale serialului vor fi difuzate la mai mult de un an de la încheierea sezonului al şaptelea.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.

Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros. Producţia pentru acest ultim sezon a început în octombrie 2017 şi va continua până la jumătatea acestui an.

Directorul de programe de la HBO, Casey Bloys, a spus că vor fi filmate mai multe finaluri pentru a evita eventualele scurgeri de informaţii.

Creatorii show-ului, David Benioff şi D.B. Weiss, au declarat pentru site-ul Entertainment Weekly, în 2016, că doresc să realizeze un final al serialului cât mai spectaculos posibil.

Cel de-al şaptelea sezon al producţiei s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate. Unele dintre episoadele sezonului al şaptelea au avut o durată de peste o oră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram