02:53:54 20.04.2024
Stiri

Dodon, SUSPENDAT a treia oară, AMENINȚĂ: „Ceea ce face acum guvernarea nu va trece fără consecințe”

Politică 05.01.2018 11:52 Vizualizări4534 Autor: Ziarul National
Dodon, SUSPENDAT a treia oară, AMENINȚĂ: „Ceea ce face acum guvernarea nu va trece fără consecințe”


Președintele Igor Dodon, care va fi suspendat temporar a treia oară din funcție în conformitate cu o decizie de astăzi a Curții Constituționale, amenință guvernarea.

„Ceea ce face acum guvernarea cu ajutorul Curții Constituționale nu va trece fără consecințe. După alegerile parlamentare, care vor fi declanșate în câteva luni, vom schimba și repara multe lucruri. Și în Guvern, și în Parlament, și în Curtea Constituțională. Este inadmisibil ca cetățenii care au jurat credință statului român să decidă politica statului moldovenesc”, a reacționat Dodon pe Facebook, imediat după avizul Curții Constituționale.

CITIȚI și Un deputat rus crede că SUSPENDAREA parțială a lui Dodon poate provoca TULBURĂRI în R. Moldova: „Cred că asta se va putea întâmpla în zilele următoare”

Igor Dodon critică și legea antipropagandă, pe care a refuzat să o promulge, după votarea repetată a acesteia de către Parlament: „Aceasta constituie un abuz evident asupra libertății de informare a cetățenilor Republicii Moldova. Este o cenzură bazată pe duble standarde, în stilul democraților aflați la guvernare. De ce se trece cu vederea media care promovează deschis lichidarea statalității Republicii Moldova? Referitor la informarea cetățenilor, există multe posibilități prin care ei vor putea avea acces la știrile cenzurate politic. Iar ceea ce face acum guvernarea seamănă mai mult a agonie, decât a democrație”.

În aceeași postare pe Facebook, Igor Dodon susține că va veni timpul când „politica standardelor duble va face victime în rândul democraților”: „Ei vor avea de suferit, pe termen lung, inclusiv din cauza geopoliticii agresive pe care ei o promovează”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md