(FOTO și VIDEO) Un bărbat invalid şi sărac s-a îmbogăţit peste noapte datorită unui obiect valoros din casă despre care nu ştia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un şomer invalid din California, care trăia în sărăcie, a devenit dintr-o dată milionar după ce a descoperit că în casa lui se afla „o avere“ de a cărei existenţă nu ştia.

Viaţa lui Loren Krytzer s-a schimbat radical atunci când şi-a dat seama că o pătura veche, moştenită de la bunica sa, ce stătea neatinsă în sifonier de şapte ani, valorează o avere. Pătura este veche de peste 200 de ani şi aparţine tribului Navajo, arată CNBC, potrivit Mediafax.

Bărbatul şi-a dat seama de comoara pe care o avea în casă în timp ce urmărea emisiunea „Antiques Roadshow“ şi a văzut o ţesătură care arăta la fel ca cea pe care bunica sa i-o lăsase. A aflat că pătura ar putea valora sute de mii de dolari şi şase luni mai târziu, a scos-o la licitaţie.

Licitaţia a început de la 200.000 de dolari, însă în final i-a adus de zece ori mai mult, adică 2 milioane de dolari.

Norocul a dat la timp peste bărbat, pentru că situaţia lui devenise extrem de complicată. Krytzer îşi pierduse un picior în urma unui accident extrem de violent şi trăia într-o casă dărâmată de la marginea oraşului Liona Valley, din California.

„Vânzarea păturii mi-a dat o nouă şansă la viaţă. Dar acea şansă nu a venit fără provocări neaşteptate, aşa cum ar fi probleme cu taxele sau o dramă de familie“, a povestit Krytzer celor de la CNBC.

Cu banii câştigaţi, Krytzer şi-a cumpărat două case în centrul statului California, dintre care una în valoare de 320.000 de dolari, şi-a rezolvat dizabilităţile, şi-a dus soţia şi fiicele într-o vacanţă în Mexic, a investit în acţiuni şi şi-a cumpărat o maşină şi o motocicletă.

Cu toate acestea, bărbatul spune că pierde în jur de 10.000 de dolari pe an doar în urma impozitelor. Fiind eliminat de pe lista celor care sunt eligibili să primească pensie pe caz de boală, Krytzer se gândeşte să se mute Idaho, unde taxele sunt mai mici.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...