(foto) A pierdut 100 de mii de km pe drum. O mașină cu kilometraj întors a fost găsită de un cumpărător la Chișinău

masina

Un potenţial cumpărător al unei maşini hibride de model Honda Insight a gândit corect înainte să acţioneze şi bine a făcut. Pentru că a avut oarecare dubii, reacţie normală pe care trebuie să o aibă fiecare om care doreşte să cumpere un automobil rulat de pe mâini străine, acesta a decis să-i verifice istoricul.

Iniţial e necesar de menţionat că exemplarul Honda Insight a fost importat din Olanda în Republica Moldova. Maşina produsă în anul 2013 are o unitate de propulsie hibridă cu un benzinar de 1.3 litri în rol principal, cuplat la o cutie de viteze automată. Aşadar, pentru doar 8.400 de euro se oferea o maşină „bunicică” şi cu nici 80.000 de km parcurşi.

Ajuns în ţara noastră, automobilul a suferit mai multe retușuri pentru a fi într-o formă excelentă în ochii clienţilor. Pe lângă câteva elemente revopsite ale caroseriei şi un habitaclu renovat, vânzătorul a apelat la un „specialist” care i-a modificat frumos şi parcursul, până când a coborât la puţin sub 80.000 de kilometri, scrie autoblog.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente