Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru vineri, a 5-a zi din 2018

E a cincea zi din an. Pentru unii, înseamnă ultimele zile de vacanță, iar alții se bucură de începutul unui weekend lung. #diez a pregătit o listă de evenimente, care sperăm să-și facă loc în agenda ta pentru ziua de vineri.

# Târg de Crăciun

De sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 august 1989! Vino la Târgul de Crăciun, organizat în cele mai bune tradiții de iarnă, ca în marile oraşe europene. Detalii, pe pagina de facebook. 

# CerculDeFilm XVI

Pentru această ediție de început de an, vino să urmărești filmul american Her – 2013 Movie, un film despre un viitor tot mai previzibil și schizoid. După o căsătorie și un divorț, personajul principal se orientează către o relație cu un sistem de operare cu inteligență artificială, capabil de a se adapta psihicului uman. O tentativă eșuată de a se implica într-o relație cu o femeie, îl face pe personajul principal să se apropie și mai mult de sistemul de operare vorbitor. Atât de apropiat încât se arată stupefiat când află că sistemul mai comunică cu alte câteva mii de persoane în același timp. Detalii despre proiecție și discuțiile care vor urma după film, găsiți aici. 

# MasterClass de Canto Academic & Modern

Vino la atelierul muzical de la Facultatea de Arte Frumoase, USM, Jazzn Chișinău. Evenimentul va avea 3 invitați speciali: un profesor de canto din Franța, un medic specialist și o interpretă de jazz, r&b și rock. Toate detaliile le găsești pe pagina de facebook. 

# Concert de Crăciun – Bucurie tuturor

Vino la un concert de Crăciun la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” și urmărește un spectacol muzical cu colinde din mai multe țări, dirijat de Oleg Constantinov, susținut la piat de Natalia Botnariuc. Detalii, aici. 

# Star Wars: Ultimii Jedi

După ce a pășit in universul Star Wars (Star Wars: The Force Awakens (2015)), Rey își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga. Detalii, pe siteul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente