O femeie a strâns 16 mii euro pentru apartament, dar a uitat banii în restaurant. Cum și-a primit banii

O femeie şi-a uitat miercuri seară într-un restaurant geanta în care avea peste 16.000 de euro. Aceasta nu a anunţat incidentul la Poliție pentru că nu a crezut că cel care i-a găsit geanta i-o va returna. Spre fericire, aceasta și-a recuperat banii, după ce persoana care i-a găsit i-a dus la Poliţie.

Cazul a avut loc într-un restaurant din judeţul Argeş, scrie News.ro.

Potrivit Poliţiei judeţene Argeş, femeia, care este din Brăila şi trăieşte în Italia, a venit din Italia, împreună cu concubinul ei, iar miercuri seară a uitat geanta într-un local din comuna Deduleşti, unde cei doi au oprit pentru scurt timp.

O angajată a restaurantului a găsit geanta de mână uitată de femeie şi, fără a se uita înăuntru, femeia a mers direct cu geanta la Poliţie.

Poliţiştii au fost cei care au descoperit în geantă peste 16.000 de euro şi o carte de identitate cu o adresă din Brăila.

Poliţiştii argeşeni au luat legătura cu cei brăileni, iar aceştia au găsit-o la adresa din cartea de identitate pe mama femeii care a uitat banii în restaurant. Aceasta a fost invitată la sediul Poliţiei pentru a reinta în posesia genţii uitate.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.