/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Percheziții la Nord: Șase tineri, reținuți pentru producere și trafic de droguri

missing
04 ianuarie 2018, ora 09:19

În urma investigațiilor, s-a stabilit că suspecții activau din 2016 și au creat o schemă de comercializare a drogurilor și de răspândire a acestora prin intermediari, către consumatorii finali.

Astfel, doi membri ai grupului au fost reținuți în flagrant în momentul comercializării a 600 de grame de marijuana investigatorului sub acoperire, contra sumei de 12 000 de lei. Ulterior, au fost reținuți alți patru membri ai grupării infracționale, toți originari din Glodeni, Fălești și Rîșcani.

În urma perchezițiilor în automobile și domicilii, au fost depistate aproximativ 3 kg de marijuana și 14 000 de lei, bani proveniți din activitatea criminală desfășurată.

Valoarea totală a drogurilor confiscate și scoase din circuitul ilicit, este de aproximativ 100 000 de lei, 50 de grame de marijuana fiind vândut de către suspecți la prețul de 1200 lei.

În acest moment patru persoanele se află în arest pe un termen de 30 de zile, iar celelalte două sunt cercetate în stare de libertate. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram