(video) O nouă maşină în garajul poliţiei germane: un Golf 400R care prinde suta în 3.6 secunde

Atelierul de tuning Oettinger a prezentat o versiune unică şi specială a hatchback-ului încărcat Volkswagen Golf, numită 400R. Maşina a fost construită în cadrul campaniei TUNE IT! SAFE! şi poate atinge o viteză maximă de 290 km/h.

Vezi şi: (video) Ford prezintă pick-up-ul de poliţie făcut special pentru urmăriri de durată a infractorilor

Maşina a fost creată într-un singur exemplar, care a fost prezentat ceva mai devreme în cadrul Essen Motor Show. Acest Golf 400R are o caroserie acoperită cu livreaua poliţiei germane și este dotat cu echipamente speciale precum girofar şi staţie radio.

De asemenea, hot-hatch-ul a primit un kit exterior aerodinamic nou care include: un splitter frontal, praguri laterale noi, difuzor spate și un spoiler frumos pe ușa portbagajului. Mai mult, a fost instalată o capotă personalizată, un sistem de evacuare cu patru terminaţii de 90 mm și nişte jante de 20 inci cu anvelope Hankook cu profil redus.

Vezi şi: (foto) Prima maşină de poliţie din lume care are un singur loc. Este folosită de britanici

Motorul turbo de 2.0 litri a fost reconfigurat de către cei de la Oettinger prin modificarea turbo compresorului, a sistemului de admisie, prin instalarea unui nou intercooler şi a unui nou filtru de aer sportiv. Astfel puterea acestui Golf R facelift a crescut de la 310 până la 400 CP (500 Nm).

S-a modificat şi cutia de viteze DSG pentru a asigura o acceleraţie de la 0 şi până la 100 de km/h în doar 3.6 secunde.

Prin campania TUNE IT! SAFE! se dorește să se sporească gradul de conștientizare că siguranța nu trebuie neglijată atunci când automobilelor li se face tuning. Acest lucru este important, deoarece pe lângă multe companii responsabile, există furnizori de produse de calitate inferioară sau chiar ilegali. Astfel de furnizori profită de entuziasmul publicului tânăr pentru tuning și oferă produse de tuning ieftine, dar și inadmisibile, care sunt încă de o calitate slabă şi pot pune în pericol siguranţa conducătorilor auto, dar şi a traficului rutier.

Anul trecut, maşina construită în cadrul campaniei a fost un Ford Mustang tunat: (foto) Poliţia din Germania a primit în dotare un Ford Mustang modificat de Wolf Racing

GALERIE FOTO:.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/