Liderul PLDM: Recentele remanieri de Guvern au menirea de a-l sacrifica la altarul viitoarelor alegeri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Recentele remanieri de Guvern anunțate de oligarhul și liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, au menirea de a sacrifica Cabinetul pentru viitoarele alegeri. De această părere este liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Viorel Cibotari.

„Gluma se îngroașă. Tot mai complicat de a explica și de a justifica consecințele uzurpării puterii de stat: demolarea instituției președinției, disfuncționarea Parlamentului, lichidarea autonomiei autorităților locale. Recentele remanieri de guvern au menirea de a-l sacrifica la altarul viitoarelor alegeri. Ei își bat joc de noi, de oameni, de țară. Acum, la început de an, avem, ca niciodată, nevoie de unitate și consecvență, de efort și dedicație”, spune Cibotari.

În context, acesta cheamă cetățenii să fie patrioți și să nu fie indiferenți la schimbările din țară.

„Am rezistat, ne-am opus, îi criticăm și-i deconspirăm încontinuu. Dar și virusul ăsta e unul nou, puternic și agresiv, mereu în proces de mutație. Acum, la început de an, să aplicăm antivirusul: patriotism, dragoste, profesionalism, viziune și acțiune”, se mai arată în mesajul liderului PLDM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...