Recomandări #diez pentru miercuri, 3 ianuarie. Evenimente creative pentru tine, prieteni și întreaga familie

evenimente36
Foto: Ian dooley

Revelionul a trecut, iar vacanța continuă. Este timpul perfect să ieși din casă și să petreci timpul alături de familie sau prieteni. Echipa #diez a ales câteva evenimente care ar putea să-ți fie pe plac.

#Star Wars: Ultimii Jedi

star wars

Dacă ești fan Star Wars și încă nu ai vizionat ultimul film, atunci fugi cât mai repede la cinematograf. După ce a pășit în universul Star Wars (Star Wars: The Force Awakens (2015)), Rey își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga. Mai multe detalii AICI.

#Târgul de Crăciun

targul de craciun

În acest an, de sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 august 1989! Primul Târg de Crăciun veritabil, organizat în cele mai bune tradiții de iarnă, ca în marile oraşe europene. Pentru ca toți cei dragi, aflați în țară sau reveniți de peste hotare, să sărbătorească luminos împreună. „Acasă de Crăciun”. Afli detalii AICI.

#Matineu de Anul Nou și „Câinii cu colaci în coadă”

spectacol

Dacă ai acasă un pici mic, dornic să descopere lumea înconjurătoare, poți să-i faci cunoștință cu lumea teatrului. Așadar, sunteți așteptați miercuri, 3 ianuarie 2018, ora 11:00 la matineul de Anul Nou şi spectacolul „CÂINII CU COLACI ÎN COADĂ”, Mai multe detalii aflați AICI.

# Imitarea interpreților

Imitarea interăreților este un examen al studenților anului II, ATC. Compartiment: Studiu plastic și expresie corporală. Dacă sunteți interesat, mai multe detalii puteți citi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente