Topul actorilor ale căror filme au avut cele mai mari încasări în 2017

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

2017 a fost un an excelent pentru Gal Gadot, care a avut roluri atât în Wonder Woman cât şi în Justice League, suficient cât să o transforme în actriţa cu cele mai mari încasări din 2017. Cele două filme au totalizat 1,4 miliarde de încasări la nivel global, ducând-o pe actriţă pe locul 3 global, după ce Vin Diesel (Fate of the Furious, xXx: The Return of Xander Cage) a luat locul 1 cu 1,6 miliare de dolari încasări.

Diesel a fost urmat îndeaproape de colegul său de platou, Dwayne „The Rock” Johnson (care a mai jucat în Baywatch şi Jumanji:Welcome to the Jungle), cu încasări de 1,5 miliarde dolari, scrie cinemagia.ro.

Lista a fost făcută publică de către Forbes, care pune la dispoziţie un astfel de raport la finalul fiecărui an. Publicaţia a cules datele de la Box Office Mojo şi susţine că „nu a luat în calcul filmele de animaţie pentru care actorii au făcut dublaj”.

Două alte actriţe au ajuns de asemenea în top 10: Emma Watson, care a ajuns pe locul patru datorită încasărilor de 1,3 miliarde de dolari ale fantasy-ului Beauty and the Beast, şi Daisy Ridley, locul 6 în clasament, ca protagonistă în Star Wars: The Last Jedi, ce are încasări de 1,08 miliarde de dolari.

Iată lista completă publicată de Forbes:
1. Vin Diesel (încasări de 1,6 miliarde dolari)
2. Dwayne „The Rock” Johnson (1,5 miliarde dolari).
3. Gal Gadot (1,4 miliarde dolari)
4. Emma Watson (1,3 miliarde dolari)
5. Johnny Depp (1,1 miliarde dolari)
6. Daisy Ridley (1,08 miliarde dolari)
7. Tom Holland (888 milioane dolari)
8. Chris Pratt (864 milioane dolari)
9. Chris Hemsworth (845 milioane dolari)
10. John Boyega (815 milioane dolari)


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...