Real Madrid transferă cel mai talentat portar al Spaniei; Va plăti clauza de reziliere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid e gata să oficializeze primul transfer al iernii. Jurnaliştii de la Marca susţin că „galacticii” vor plăti în următoarele zile clauza de reziliere pentru portarul lui Athletic Bilbao, Kepa Arrizabalaga.

Kepa a intrat în ultimele şase luni de contract cu Bilbao, cu care a refuzat să-şi prelungească înţelegerea, însă Real Madrid nu are de gând să aştepte până în vară pentru a-l aduce liber de contract şi nici să intre în vreo negociere cu bascii pentru un transfer imediat. Florentino Perez e decis să achite clauza de reziliere, în valoare de 20 de milioane de euro.

Zinedine Zidane îl vrea cât mai repede la echipă pe goalkeeperul în vârstă de 23 de ani: doreşte un concurent serios pentru titularul din poarta lui Real, Keylor Navas, într-un sezon în care visează la al treilea trofeu consecutiv în Liga Campionilor. Titlul pare departe după eşecul cu 0-3 contra Barcelonei, din ultimul El Clasico. Se află la 14 puncte în spatele catalanilor, care au un meci în plus disputat.

Produs al celor de la Athletic Bilbao, Kepa Arrizabalaga are 15 meciuri în acest sezon pentru basci, unde a devenit titular între buturi în sezonul trecut.

Kepa este considerat cel mai talentat portar al Spaniei, în 2017 bifând și primele convocări la echipa națională.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...