(METEO) Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În următoarele zile vremea va fi deosebit de caldă, în Republica Moldova, cu temperaturi medii maxime la nivel de regiune de 9-11 grade, apoi până în 5 ianuarie vremea se va răci, însă valorile termice se vor menţine peste mediile multianuale.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, care a publicat, luni 1 ianuarie, cea mai recentă prognoză meteo pentru următoarele 14 zile, în următoarele zile vremea va fi extrem de caldă, iar valorile termice se vor menține peste mediile multianuale.

În următoarele 2 zile vremea se va încălzi accentuat, media maximelor diurne se va apropia din nou de 9…10 grade, iar a minimelor nocturne va fi uşor negativă.

În ultima parte a intervalului vremea se va raci treptat, apoi nu vor fi variaţii însemnate de la o zi la alta. Temperaturile din timpul zilei vor ajunge la 2 şi 6 grade, iar noaptea se vor situa între -4 şi 0 grade, caracterizând o vreme relativ caldă pentru a doua decadă a lunii ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 2 – 4 ianuarie în nordul și centrul țării, în special pe data de 2-3 ianuarie, când se pot înregistra cantităţi mai importante, precum şi după data de 8 ianuarie, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

La finalul acestei perioade, temperaturile medii diurne vor fi de 4…6 grade, iar cele minime medii se vor situa între -3 şi -1 grade.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...